logo meer bomen planten QR code voor een tikkie donatie voor project Haarlemmermeer Meer bomen planten

Project Haarlemmermeer

Het samenwerkingsproject Haarlemmermeer is in 2021 van start gegaan. De initiatiefnemers waren 2 medewerkers van Transavia, in nauwe samenwerking met de Gemeente Haarlemmermeer en het Recreatieschap Spaarnwoude. Deze laatste 2 bleken graag bereid te zijn vijf hectare grond beschikbaar te stellen voor het planten van de bomen die onderdeel vormen van De Groene Carré.
Door de grote drive van de twee medewerkers van Transavia werd er veel geld binnengehaald. Ook was er veel enthousiasme voor het planten van de bomen op 28 november 2021. De teleurstelling was dan ook groot toen de Bomen plantdag niet door kon gaan vanwege Corona. Daarnaast was de grond té nat.

In totaal is er ca. €11.500,- opgehaald. Transavia zette de verdubbelaar in en heeft eenzelfde bedrag overgemaakt naar Meer bomen planten.

Inmiddels zijn de bomen en struiken, in totaal zo’n 5000 stuks, geplant en hier vind je de resultaten! Op naar de volgende Bomen Plantdag in Haarlemmermeer!

bomen en struiken die geplant zijn in de Haarlemmermeer

Ook doneren voor dit project?

Betaal met een Tikkie door de QR-code op deze pagina te scannen met je mobiele telefoon of tablet, vul een bedrag voor de donatie in en selecteer jouw bank. Je kun ook een bedrag overmaken op bankrekening NL 92 TRIO 0320 1374 73 van Stichting Meer Bomen Planten onder vermelding van Project Haarlemmermeer


project Haarlemmermeer